• Een baklijst op maat bestellen is een mogelijkheid bij deze leverancier zoals u op deze afbeelding ziet
 • Baklijsten zelf maken is door onze lijstenmakerij niet meer nodig
 • baklijst persoonlijk op maat gemaakt
 • Moderne design baklijsten in vele kleuren
 • foto op canvas doek zelf maken
 • Baklijsten voor ieder interieur ziet u op deze afbeelding
 • woonkamer of kantoor met een canvas baklijst u op deze afbeelding
 • Canvasdoek-lijst
Waarom baklijst.nl?
 • Gratis verzending (NL) vanaf €49
 • Gratis bevestiginsmaterialen
 • Niet duur en snelle levering
 • Grootste voorraad van de Benelux
 • Eigen productie en kwaliteit sinds 1970
 • keurmerk

Schilderijlijst kopen voor een canvas bij Baklijst.nl

Bent u op zoek naar een mooie, passende schilderijlijst voor uw canvasdoek? Op Baklijst.nl vindt u het grootste assortiment ambachtelijk gemaakte schilderijlijsten. De schilderijlijsten voor een canvas, ook wel baklijsten of canvaslijsten genoemd, worden speciaal gemaakt voor canvasdoeken en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Al onze lijsten worden gemaakt in onze ambachtelijke lijstenmakerij, zodat wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Door de productie in eigen beheer te houden kunnen wij alle schilderijlijsten op maat maken en kunt u bovendien bij ons terecht voor grotere aantallen baklijsten, bijvoorbeeld voor een expositie of tentoonstelling. De schilderijlijsten op zeer korte termijn nodig? Ook voor spoedbestellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw canvasdoeken inlijsten in prachtige schilderijlijsten van hoogwaardige kwaliteit? Bestel uw ambachtelijk vervaardigde schilderijlijsten snel in onze webshop.

Wat zijn schilderijlijsten

Schilderijlijsten voor een canvas worden ook wel baklijsten en/of canvaslijsten genoemd en worden speciaal gemaakt voor canvasdoeken. De schilderijlijsten van Baklijst.nl zorgen ervoor dat u uw canvasdoeken op stijlvolle wijze op kunt hangen. Ze hebben een L-vormig profiel en worden gemaakt van hout. Het L-vormige profiel vormt een bak waar u eenvoudig een opgespannen canvasdoek in kunt plaatsen. De canvasdoeken worden in het midden van de schilderijlijst geplaatst, waardoor de illusie wordt gecreëerd dat het canvasdoek zweeft en de lijsten een ruimtelijke uitstraling hebben. Een schilderijlijst geeft uw canvasdoek een luxe en afgewerkte uitstraling en zorgt ervoor dat uw canvasdoeken naadloos aansluiten op de rest van uw interieur.

Schilderijlijsten kopen voor een canvas doe je op Baklijst.nl

Waarom uw canvas een goede lijst verdient

Een prachtig canvasdoek verdient alle aandacht. Of het nou gaat om een kleurrijk schilderij of een prachtige foto op canvas, ze mogen gezien worden en verdienen een belangrijke plek in uw interieur. Door uw canvasdoeken in te lijsten in een schilderijlijst krijgen ze een luxe uitstraling en worden ze onderdeel van het interieur. Met een canvas, ingelijst in een schilderijlijst/baklijst, maakt u een echt statement in uw interieur en krijgt uw mooiste canvas de aandacht die het verdient. Naast het feit dat een schilderijlijst de esthetiek van de ruimte waarin uw canvasdoek hangt naar een hoger niveau tilt, zorgt een schilderijlijst er ook voor dat uw canvasdoeken niet beschadigd raken. Onze lijsten zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat uw mooiste canvassen beschermd blijven.

Over het assortiment schilderijlijsten van Baklijst.nl

Bent u op zoek naar een lijst voor uw canvasdoek? Dan bent u bij Baklijst.nl aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat schilderijlijsten in allerlei, kleuren, afmetingen, soorten en prijsklassen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij ons assortiment onderverdeeld in drie categorieën: budget, standaard en premium. Zo weet u precies in welke categorie u moet zoeken.

Budget

In de categorie Budget baklijsten vindt u zestien scherp geprijsde schilderijlijsten in verschillende kleuren en stijlen. Van canvaslijsten met een dikke rand tot canvaslijsten met een dunne rand, voor elk interieur vindt u hier een passende lijst. Alle lijsten in deze categorie zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jaren mee. Maak een keuze uit ons aanbod, voer de afmetingen in en wij zorgen ervoor dat uw schilderijlijst zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd.

Budget schilderijlijsten
Standaard schilderijlijsten

Standaard

In de categorie Standaard baklijsten heeft u de keuze uit maar liefst 51 verschillende baklijsten. Elke baklijst heeft een ander bijzonder detail, zoals een afwijkende dikte of een unieke kleur. Zo kunnen wij voor elke situatie en voor elk interieur een passende schilderijlijst leveren. Al onze schilderijlijsten worden op maat gemaakt, zodat ze precies om uw canvasdoeken passen en de uitstraling van uw canvas naar een hoger niveau tillen.

Premium

De Premium baklijsten schilderijlijsten van Baklijst.nl tillen de uitstraling van zowel uw canvasdoek als de ruimte waarin hij hangt naar een hoger niveau. Ze zijn uitermate geschikt voor kunstexposities, tentoonstellingen en galerijen maar passen ook uitstekend in een woning. De Premium collectie bestaat uit 34 verschillende lijsten van hoge kwaliteit. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige, bijzondere materialen en verkrijgbaar in diverse afwijkende kleuren. Zo vindt u bij Baklijst.nl voor elke situatie een passende lijst.

Premium canvas schilderijlijsten
Bij baklijst.nl kan je elke schilderijlijst op maat laten maken

Schilderijlijst op maat laten maken

Bent u op zoek naar een passende schilderijlijst, ook wel canvaslijst of baklijst genoemd, voor een canvasdoek met een afwijkend formaat? Wij van Baklijst.nl geloven dat er voor elk canvas een passende lijst is en vinden het belangrijk dat een schilderijlijst exact om uw canvas past. Daarom houden wij geen standaard formaten aan. Bij ons is maatwerk een standaard en geen uitzondering. Wilt u een schilderijlijst op maat laten maken? Dan bent u bij Baklijst.nl aan het juiste adres. Uw schilderijlijst op maat bestelt u eenvoudig via onze webshop. Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod lijsten en voer de afmetingen van uw canvas. Zodra de bestelling afgerond is gaan wij aan de slag in onze ambachtelijke lijstenmakerij. Wij zetten de lijst naar keuze voor u in elkaar en zorgen ervoor dat uw schilderijlijst zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd.

Een houten schilderijlijst voor uw mooiste canvasdoek kopen

Alle schilderijlijsten van Baklijst.nl worden gemaakt van hout. Het gebruik van hout kent veel voordelen ten opzichte van andere materialen. Hout heeft een mooie uitstraling, is gemakkelijk te bewerken, bestand tegen een stootje, en kent eindeloos veel mogelijkheden. Door te kiezen voor een houten schilderijlijst, kiest u voor een prachtige lijst die overal mee te combineren is en waar u jarenlang van kunt genieten.

Een houten schilderijlijst voor uw canvasdoek

Uw canvasdoek in een ambachtelijk gemaakte lijst

Bij Baklijst.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat onze schilderijlijsten van hoogwaardige kwaliteit zijn, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen worden al onze lijsten op maakt gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. In onze lijstenmakerij zijn een aantal ervaren en vakkundige lijstenmakers werkzaam. Zij werken met veel zorg aan uw schilderijlijsten en zorgen ervoor dat uw lijsten precies op maat worden gemaakt, zodat hij naadloos om uw canvasdoek past. Hierdoor kunt u jarenlang onbezorgd genieten van een prachtige lijst.

De voordelen van ambachtelijk gemaakte schilderijlijsten

Het feit dat al onze schilderijlijsten gemaakt worden in onze eigen ambachtelijke lijstenmakerij, kent veel voordelen:

 • Bij ons is maatwerk geen luxe of een uitzondering, maar gewoon de standaard.
 • Uw schilderijlijst wordt met uiterste precisie vervaardigd door een vakkundige lijstenmaker, zodat hij naadloos om uw canvas past.
 • Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en echt vakmanschap is het resultaat een sterke, robuuste lijst die jarenlang meegaat.
 • Wij zijn flexibel. Een spoedbestelling of verlate levering is bij ons altijd mogelijk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Uw schilderijlijsten worden met zorg vervaardigd en zijn netjes en strak afgewerkt.

Een schilderijlijst monteren

De schilderijlijsten van Baklijst.nl zijn niet alleen van hoge kwaliteit, ze hebben ook een hoge gebruiksvriendelijkheid. Een schilderijlijst monteren is een behoorlijke klus die veel specifieke kennis van lijsten vereist. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn worden al onze schilderijlijsten gemonteerd, inclusief ophanghaak en bevestigingsmateriaal geleverd. Hierdoor hoeft u niet zelf aan de slag met meetlinten en schroefmachines en is het ophangen van uw nieuwe canvas een fluitje van een cent.

Een schilderijlijst bestellen

Wilt u een schilderijlijst kopen? Dan bent u bij Baklijst.nl aan het juiste adres. Ons brede aanbod lijsten voor canvasdoeken bevat een passende lijst voor elk soort canvas. Van moderne zwarte schilderijlijsten tot chique gouden schilderijlijsten en van eenvoudige witte schilderijlijsten tot uitbundige zilveren schilderijlijsten, bij ons vindt u van elke kleur meerdere soorten lijsten. Schilderijlijsten bestellen op Baklijst.nl is zeer eenvoudig. U kiest de lijst van uw voorkeur, voert de afmetingen van uw canvas in, kiest de ruimte om het canvas in de lijst en rondt de betaling af. Onze ambachtelijke lijstenmakers gaan vervolgens aan de slag met uw bestelling. Door uw canvaslijsten te bestellen bij Baklijst.nl is zelf een schilderijlijst maken niet nodig. Wij doen het lastige werk voor u en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk kunt genieten van een netjes afgewerkte, passende schilderijlijst.

Met een schilderijlijst komt uw canvas echt tot zijn recht

Informatie & advies

Wilt u grotere partijen schilderijlijsten bestellen voor bijvoorbeeld een expositie of tentoonstelling? Dan bieden wij u een staffelkorting aan, zodat het bestellen bij Baklijst.nl nóg meer voordelen kent. Organiseert u op korte termijn een evenement en heeft u met spoed een aantal schilderijlijsten nodig? Omdat wij beschikken over een eigen lijstenmakerij kunnen wij ook spoedorders aannemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Twijfelt u welk soort schilderijlijst het beste bij uw situatie past, heeft u vragen over één of meerdere van onze schilderijlijsten of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.